HISTORIK

Hej
Kul att du tittat in på vår hemsida! Jag heter P-O Pettersson och är revisor och en av två delägare av byrån. Den andra delägaren heter Kjell Eriksson, även han är revisor. Vi har varit anställda sedan 1987 på byrån och efter att ha stött o nött på varandra under många år insåg vi att det bara fanns en sak att göra… Slå våra påsar ihop och samarbeta. Det visade sig vara helt rätt sak att göra då våra två helt olika personligheter kompletterar varandra. Bara vi båda har alltså sammanlagt 60 års (!) erfarenhet av företagare och alla upptänkliga situationer och frågor som kan uppstå i företagarsammanhang. Det skall med andra ord rätt mycket till innan det uppstår någon fråga som någon av oss inte har stött på någon gång förut under alla år.

Men vad vore vi som ägare av en revisionsbyrå utan våra kompetenta medarbetare? Ingenting. Vi är stolta över våra anställda som gör byrån till en tuff liten uppstickare och kompetensmässigt en klar konkurrent till de stora byråerna. Vi och våra anställda gör det möjligt att upprätthålla vår devis ”Rätt arbete till rätt pris”.

Nå, nu var det ju Revisorsringens historia vi skulle prata om. Ja, det kan låta tråkigt med historia, om det inte är frågan om en Göteborgsvits, men Revisorsringens historia är allt annat än tråkig. Tvärtom så sträcker den sig långt tillbaka i tiden.

HISTORIA
1971 I ett vardagsrum startade Karl-Axel Sjögren ADR Affärsmännens Data Redovisning AB.

1974 Övertogs Gavlanders Bokföringsbyrå AB som fanns på Redbergsplatsen.

1978 Övertogs Wajes Revisionsbyrå som varit igång sedan 30-talet. Samma år namnändrades ADR till Sjögrens Revisionsbyrå.

1982 Flyttade hela verksamheten in i de nybyggda lokalerna på Distansgatan i Västra Frölunda där vi fortfarande är kvar.

1984 Namnändras Sjögrens Revisionsbyrå till Revisorsringen

1991 Startas verksamheten i Kungsbacka på Östergatan, där vi fortfarande är kvar

1991 Startades vår BRF-avdelning upp.

2021 Firade vi 50 års jubileum. BRF-avdelningen såldes.